AcasăSPORTNervi la Roland Garros

Nervi la Roland Garros

Organizatorii aiuriti au provocat scene penibile

Momentele controversate la cel de-al doilea turneu de  Grand Slam al anului: Dominic Thiem, scos din sala principala de presa pentru a-i lasa locul Serenei Williams.

 

Organizatorii aiuriti au provocat scene penibile

O situatie care l-a scandalizat pe tenismanul austriac –   la cateva minute dupa ce a fost invinsa in turul trei al competitiei de Sofia Kenin, Serena Williams s-a prezentat pentru a sustine conferinta de presa. Ea a vrut sa se adreseze imediat jurnalistilor, dar principala sala de presa era ocupata de Dominic Thiem. “Bagati-ma in alta sala, mai mica, dar acum”, a cerut americanca. Numai ca si alte sali erau ocupate, fapt care a iritat-o pe Serena care a inceput sa urce scarile pentru a iesi din centrul media, insa a fost oprita de un reprezentant WTA. “Este foarte nepoliticos”, a reactionat Williams, dupa care organizatorii s-au hotarat sa-l scoata in viteza pe Thiem si pe jurnalisti de la propria conferinta de presa si sa ii mute intr-o alta incapere. In momentul in care a iesit din sala, Thiem a vazut-o pe Serena si a inteles rapid motivul pentru care a fost evacuat si i-a spus revoltat unui reprezentant ATP: “Nu inteleg, pe bune. Ce naiba? Este o gluma. Trebuie sa parasesc camera pentru ca vine ea. Plec si eu atunci. Nu vreau sa raman aici. Si eu fac ce vreau”. Sportivul a plecat fara sa raspunda intrebarilor presei austriece. Thiem s-a calificat in optimi pe tabloul masculin de simplu, trecand in turul trei de uruguayanul Pablo Cuevas.  Naomi Osaka, numarul unu mondial si castigatoarea ultimelor doua turnee de Mare Slem, a fost  la randul sau eliminata in turul al treilea, fiind invinsa in doua seturi de Katerina Siniakova din Cehia. Calificata in optima, Simona Halep o va intalni astazi pe poloneza Iga Swiatek. Cele doua jucatoare nu s-au intalnit niciodata in circuitul WTA.

author avatar
Andrei Coman
227 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand faceam sport de performanta, stiam cine conduce lumea din atitudinea arbitrilor – jandarmul mondial era ala pentru care furau, inclinau balanta, se purtau preferential, etc. arbitri. Despre vedete se putea spune acelasi lucru, daca erau in gratiile politicului iti dadeai seama tot din atitudinea oficiala…Acum se poarta corectitudinea politica, care nu e nici pe departe corecta, noua ideologie a inundat si sportul, privilegiatii sistemului pot uda si canapeaua…trist e ca in sport asteptai repere, modele, corectitudine…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger