AcasăSPORTNepoata lui Cruyff a divortat de Gullit si s-a cuplat cu Badr...

Nepoata lui Cruyff a divortat de Gullit si s-a cuplat cu Badr Hari

Asa aratau Estelle si Gullit in 2000

Estelle Cruyff, nepoata legendarului Johan Cruyff, a divortat de fostul mare fotbalist olandez Ruud Gullit si a ajuns in bratele unui dur, nimeni altul decat Badr Hari, luptatorul de K1.

Asa aratau Estelle si Gullit in 2000

Estelle (33 de ani) i-a dat papucii lui Gullit (50 de ani) dupa 12 ani de casnicie, frumoasa blondina ne mai putand suporta aventurile fostului star al lui AC Milan.

Nepoata lui Cruyff s-a cuplat cu Badr Hari, un barbat cu cinci ani mai tanar decat ea

Cei doi s-au cuplat in 1996, cand ea avea numai 17 ani, iar Gullit, pe atunci inca jucator activ la Chelsea Londra, a cucerit-o intr-un club de noapte din Amsterdam. S-au casatorit in iunie 2000 si au doi copii impreuna, Maxim si Joelle, insa aceste aspecte nu l-au impiedicat pe fostul fotbalist sa calce stramb, tabloidele engleze anuntand chiar ca Gullit a avut in medie cel putin 10 aventuri pe an in perioada in care a fost casatorit cu Estelle. De altfel, Ruud pare ca nu a fost niciodata un barbat de casa, mariajul cu Estelle fiind al treilea in care fostul fotbalist esueaza, dupa cele cu Yvonne de Vries (1984-1991) si Cristina Pensa (1994-2000). Dupa divortul de Gullit, Estelle s-a cuplat cu adevarat bad-boy, nimeni altul decat Badr Hari, celebrul luptator de K1. Pe langa ca o poate proteja de eventualele iesiri nervoase ale lui Ruud, Hari are si avantajul ca este cu 22 de ani mai tanar decat Gullit.

author avatar
Cristi Ionita
2.200 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger