AcasăSPORTNeplatit, dar intr-o vacanta de top! Vezi unde se distreaza unul dintre...

Neplatit, dar intr-o vacanta de top! Vezi unde se distreaza unul dintre pustii Rapidului!

Rapid Bucuresti a facut un retur onorabil, in conditiile in care fotbalistii nu mai erau platiti de noua luni, insa a retrogradat la „masa verde”, din cauza datoriilor acumulate de club.

Suparat nevoie mare de esecul echipei, Andrei Ciolacu, una dintre marile sperante ale Rapidului, a decis ca este momentul sa-si mai stearga din suparare cu o vacanta de vis tocmai la Barcelona. Asta desi jucatorul avea oricum unul dintre cele mai mici salarii din cadrul echipei.

Tanarul atacant al giulestenilor a ales Barcelona pentru ca la FC Barcelona joaca unul dintre idolii sai, argentinianul Lionel Messi.

Ciolacu s-a pozat la intrarea pe celebrul Bulevard Las Ramblas

Si cum foarte probabil Ciolacu va deveni unul dintre jucatorii de baza ai Rapidului in Liga a doua, fotbalistul a vrut sa se inspire ajungand pe Camp Nou, in templul fotbalului catalan. Asta nu inainte de a face un popas pe celebrul Las Ramblas, unul dintre cele mai cunoscute bulevarde din lume.

Ciolacu a devenit un personaj aparte in Liga I inca din perioada in care a debutat la echipa de seniori a Rapidului, in primavara lui 2011. Atunci, atacantul era unul dintre putinii fotbalisti de Liga I, din Bucuresti, care ajungea la antrenamente cu metroul.

 

author avatar
Cristi Ionita
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger