AcasăSPORTNelutu Sabau socheaza: "Pirlo a invatat meserie de la mine"

Nelutu Sabau socheaza: „Pirlo a invatat meserie de la mine”

Considerat drept un personaj cerebral, Nelutu Sabau surprinde prin intermediul unui interviu curajos in care nu conteneste cu laudele la adresa sa.

Fostul international roman le-a declarat jurnalistilor de la citynews.ro ca a fost un fotbalist foarte bun inca de pe vremea cand juca in satul natal, in  Valea Florilor.

„Ii dominam pe toti in sat, pe maidan. Ii driblam pe toti, iar varul meu mi-a vazut potentialul si m-a dus de mana la Universitatea Cluj” a afirmat Ioan Ovidiu Sabau.

Nascut in 1968, Sabau a avut sansa de a prinde cateva sezoane in fotbalul din Vest, dupa Revolutie. Mijlocasul a trecut pe la Feyenoord, Brescia si Reggiana, iar cea mai frumoasa perioada din cariera sa de stranier o considera pe cea petrecuta la Brescia, club pentru care a inscris 11 goluri in 106 meciuri jucate in cinci ani.

La Brescia, Sabau a colaborat cu cel mai bun mijlocas al momentului, italianul Andrea Pirlo, fotbalist promovat, practic, de Mircea Lucescu, antrenorul Bresciei din acea perioada.

Desi te-ai astepta la un discurs politicios din partea fostului international roman, acesta socheaza pretinzand ca: „am fost idolul lui Pirlo. El era foarte tanar in acea perioada, am devenit foarte apropiati si practic a invatat meserie de la mine.

In plus, Nelutu anunta ca, in perioada petrecuta la Brescia, a avut oferta de a juca la Internazionale Milano, alaturi de Dennis Bergkamp sau Roberto Carlos. Totusi, la insistentele fanilor de la Brescia, a ales sa ramana la echipa, iar acum regreta.

author avatar
Cristi Ionita
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger