AcasăSPORTNeinfricat pe Facebook! Mutu declara razboi corsicanilor

Neinfricat pe Facebook! Mutu declara razboi corsicanilor

Adrian Mutu ia in ras toate problemele din ultima vreme

Atacantul roman Adrian Mutu a luat foc cand a aflat ca gruparea franceza Ajaccio i-a reziliat contractul, fara sa-l anunte in prealabil de masura ce urmeaza a fi luata.

Adrian Mutu ia in ras toate problemele din ultima vreme

Anuntul facut duminica de Christian Bracconi, antrenorul formatiei Ajaccio, l-a scos din minti. „Adrian nu mai este fotbalistul nostru, contractul sau a fost reziliat”, a raspuns francezul la intrebarile jurnalistilor care vroiau sa afle de ce Mutu nu este la reunirea lotului. In replica, internationalul roman a scris pe „Facebook”: „Eu, liber de contract? Nu, nu este adevarat!”. Presa din Hexagon noteaza ca lucrurile nu vor ramane asa; din cate se pare, Adrian Mutu va depune memoriu impotriva corsicanilor, reclamand ruperea unilaterala a contractului. Platit cu un milion de euro pe sezon, „Briliantul” solicita, dupa cum este si firesc, despagubiri financiare de la Alain Orsoni.
Ramane de vazut ce atitudine va avea presedintele clubului Ajaccio, cel mai puternic si temut personaj din Corsica, liderul gruparii care militeaza pentru independenta insulei fata de Franta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger