AcasăSPORTNegoita sare la gatul lui Borcea: "Daca erai barbat, ramaneai la Dinamo,...

Negoita sare la gatul lui Borcea: „Daca erai barbat, ramaneai la Dinamo, ca ai bagat-o in buda!”

Negoita a devenit cel mai vocal personaj din actionariatul FC Dinamo

Starea de incordare din vestiarul echipei din Stefan cel Mare s-a extins si in birourile sefilor. Ieri, Ionut Negoita a avut ceva de impartit, public, cu omul de la care a preluat pachetul de actiuni.

Negoita a devenit cel mai vocal personaj din actionariatul FC Dinamo

Surse din cadrul clubului dinamovist semnaleaza o deteriorare a relatiei dintre Nicolae Badea si Dragos Savulescu, motivul constituindu-l atat lipsa banilor, cat si evolutia echipei, plus contraperformantele realizate de catre staff-ul tehnic.

Borcea a parasit Dinamo, nu inainte ca Badea si Savulescu sa-i plateasca despagubiri

Pe fondul acestui „razboi rece”, Ionut Negoita tine mortis sa puncteze la impresia artistica, iesind public cu declaratiile acide. „Cu Borcea la butoane, Dinamo nu a mai ajuns in Europa de foarte multi ani, iar clubul a intrat intr-o groapa din care va fi foarte greu de scos. Avem nevoie de foarte multi bani pentru a reveni la normalitate”, a declarat Negoita dupa esecul de la Ploiesti.

Ieri, conflictul sau cu fostul actionar a escaladat, cei doi certandu-se violent la o televiziune de sport. „Daca erai barbat, ramaneai la Dinamo, ca ai bagat-o in buda…”, a urlat la un moment dat Ionut Negoita catre „inamicul” sau. „Jucatorii n-au mai luat un ban de trei luni, iar angajatii clubului, care stau pe 7 milioane, sunt disperati. Eu am fost obisnuit sa bag bani in transferuri, acum lucrurile nu mai sunt asa. Nici Badea nu cred ca mai rezista la Dinamo. Uitati-va la primele opt echipe din Liga 1, nu se poate face performanta fara sa investesti! Este cea mai mare rusine ca Dinamo sa isi propuna locul 6”, a replicat Borcea.

Apropiatii gruparii din Stefan cel Mare considera ca reactia virulenta a lui Ionut Negoita are la baza ori dorinta acestuia de a deveni numarul 1 in club, ori fratele primarului de la Sectorul 3 si-a dat seama ca a intrat intr-un rahat cat casa atunci cand a acceptat sa devina actionar in Stefan cel Mare. De altfel, in sprijinul ultimei teze vine si afirmatia facuta, tot de ieri, de catre patronul de la Rin Grand Hotel: „Dinamo are datorii de 10 milioane de euro! Am platit pentru Dinamo mai mult decat face”.

author avatar
Sebastian Stan
322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger