AcasăSPORTNegoita l-a facut pe Badea sa moara de invidie: a platit restantele...

Negoita l-a facut pe Badea sa moara de invidie: a platit restantele pe ultimele trei luni!

Ionut Negoita si Nicolae Badea se inteleg de minune: primul centreaza, si tot el da si cu capul!

Asociatul lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu incepe sa invete cum sta treaba in Stefan cel Mare. Dupa ce a pus piciorul in prag, Ionut Negoita a mai adus 300.000 de euro de acasa.

Ionut Negoita si Nicolae Badea se inteleg de minune: primul centreaza, si tot el da si cu capul!

In ultimele doua saptamani, Ionut Negoita a tot anuntat ca planeta se scufunda si in Stefan cel Mare, rugandu-si asociatii sa accepte marirea capitalului social. „Eu am bagat peste 6 milioane de euro in Dinamo. Clubul are nevoie de bani imediat si toti trebuie sa contribuim!”, a spus Negoita. Insa, nici galagia facuta de cel mai nou actionar de la Dinamo, nici greva jucatorilor de la meciul cu CSMS Iasi nu l-au miscat pe Nicolae Badea, acesta anuntandu-si partenerul ca, momentan, trebuie sa se descurce singur.  In aceste comditii, Ionut Negoita a inghitit in sec si a achitat, ieri, salariile restante ale jucatorilor, temandu-se ca nu cumva sa piarda vreun „caine” in pauza de iarna. „Am achitat aproximativ 300.000 de euro, bani care au intrat deja in conturile fotbalistilor. Suma e partea care intra in responsabilitatea mea. E vorba de salariile pe ultimele trei luni, octombrie, noiembrie si decembrie”, a declarat Negoita. Acum, fratele edilului Sectorului 3 asteapta ca Nicolae Badea si Dragos Savulescu sa achite, la randul lor, salariile aferente lunilor august si septembrie, dar si despagubirile privitoare la rezilierea contractului lui Dario Bonetti si a colaboratorilor acestuia.

„Munti” are de ales: o formatie „alb-rosie” sau o „lanterna rosie”

Dorinel, curtat de ultima clasata din Rusia

Vestea proasta pentru Dinamo este ca nu vor fi bani de transferuri in aceasta iarna, drept pentru care nu va exista nicio achizitie de jucatori. In schimb, ar putea pleca antrenorul. Dorinel Munteanu ar fi dorit de Mordovia Saransk, „lanterna rosie” din prima liga rusa, o formatie care n-a mai castigat un meci din data de 6 octombrie, 2-0 pe terenul lui Volga Nijni Novgorod. De altfel, din 19 meciuri disputate, debutanta din Saransk are doar doua victorii, trei remize, restul fiind infrangeri. La FC Mordovia Saransk, „Neamtul” ar primi un salariu de 500.000 de euro, de trei ori mai mare decat are la Dinamo.

author avatar
Sebastian Stan
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger