AcasăSPORTNegoita ii preda puterea la Dinamo unchiului sau Anghelache!

Negoita ii preda puterea la Dinamo unchiului sau Anghelache!

Neconfirmata oficial, varianta cu Gheorghe Chivorchian in Stefan cel Mare a fost respinsa de noul patron de la Dinamo, desi pentru actualul conducator al Ceahlaului Piatra Neamt s-a facut un lobby puternic.

Constantin Anghelache este unchiul noului patron de la Dinamo, Ionut Negoita (foto jos)
Ionut Negoita

„New Dinamo” pleaca la drum cu manageri antedecembristi! Sef in anii ’80 peste sectia de fotbal a clubului Ministerului de Interne, Constantin Anghelache se pregateste sa revina in Stefan cel Mare, nu neaparat la insistentele nepotului Ionut Negoita, cat mai degraba urmare a indicatiilor date de bunul sau prieten Mircea Lucescu. Antrenorul Sahtiorului a intervenit la Dinamo intr-un moment in care noul patron inclina sa-i dea echipa pe mana lui Gheorghe Chivorchian, presedintele Ceahlaului Piatra Neamt; se barfeste in aceste zile ca insusi nasul Dumitru Dragomir ar fi exercitat un lobby puternic pentru finul sau armean. De altfel, duminica seara, cu cateva minute inainte de meciul Ceahlaul – CS Severin (1-0), a aparut zvonul ca fostul director general de la Poli Timisoara ii va spune „Pa!” lui Gheorghe „Pinalti” Stefan si „Bine te-am gasit!” damboviteanului Negoita, informatie dovedita a fi un simplu „fas”.

„Anghelache la Dinamo? De ce nu?!”, a comentat fratele edilului de la Sectorul 3, dupa partida cu Astra, incheiata cu victoria „cainilor”, scor 1-0. Mult mai deschis s-a dovedit a fi antrenorul Cornel Talnar, care s-a si grabit sa-i ureze bun venit in „haita” prietenului lui Mircea Lucescu: „Stiu ca domnul Anghelache este un mare dinamovist, un vechi dinamovist si cu atat mai bine daca va fi noul nostru sef, pentru ca dansul cunoaste fotbalul foarte bine si are o vasta experienta. Il asteptam cu drag langa noi”.

Mandat cu puteri depline

Noul sef de la Dinamo va avea puteri depline la club, inclusiv drept de semnatura! In Liga 1, putini mai sunt managerii cu o libertate de miscare atat de mare, la Steaua, de exemplu, drept de semnatura neavand niciun angajat al clubului! Prezentarea oficiala a lui Constantin Anghelache va avea loc in urmatoarele zile.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
734 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger