AcasăSPORTNegoita ii cere socoteala lui Bonetti

Negoita ii cere socoteala lui Bonetti

Ionut Negoita nu mai inghite metodele lui Dario Bonetti

Cel mai nou dintre actionarii „cainilor”, Ionut Negoita, l-a atacat pe antrenorul echipei sale, cerandu-i socoteala pentru modul in care jucatorii se exprima pe teren.

Ionut Negoita nu mai inghite metodele lui Dario Bonetti

Cu toate ca Dinamo a reusit doua victorii in ultimele doua partide, 2-1 cu „U” Cluj, in campionat si 2-1, cu Vointa Sibiu, in Cupa, actionarii din Stefan cel Mare nu sunt multumiti de jocul prestat. Ionut Negoita a luat atitudine si cere lamuriri de la Dario Bonetti, care a taiat comunicarea cu oamenii din conducerea dinamovista.

Dario Bonetti

„Sunt preocupat, si, de ce nu, si ingrijorat. Ar fi trebuit sa treaca la o formula stabila, pentru ca pana acum s-au facut incercari. Vrem si noi niste explicatii. Jucatori avem, dar nu inteleg prea bine incotro mergem. Trebuie ca Bonetti sa ne explice si noua, nu conteaza ca batem, ca nu batem”, a declarat Negoita. Actionarul dinamovist l-a ironizat pe Bonetti dupa calificarea din Cupa Romaniei, obtinuta in prelungiri, cu echipa de pe locul 8 din Seria B2. „A fost una grande partida. Glumeam. In campionat suntem bine acum, pe locul 5 cu un meci mai putin. Avem obiectiv sa terminam in primele 4 turul si in primele 3 campionatul”, a mai spus Negoita.

author avatar
Sebastian Stan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger