AcasăSPORTNegoita cedeaza Dinamo strainilor

Negoita cedeaza Dinamo strainilor

Ionut Negoita a ajuns la fundul sacului

Ionut Negoita a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca negociaza cu doi oameni de afaceri straini cooptarea acestora ca investitori la Dinamo, dupa ce a fost refuzat de catre Ion Tiriac.

Ionut Negoita a ajuns la fundul sacului

„Recunosc faptul ca e un proiect destul de greu la Dinamo, vorbim despre un club care necesita fonduri semnificative”, si-a inceput discursul Negoita. Actionarul majoritar al clubului din Stefan cel Mare a explicat faptul ca este necesara cooptarea unor investitori straini pentru continuarea proiectului, altfel Dinamo risca sa devina o grupare anonima in fotbalul romanesc: „ E destul de greu sa sustin singur Dinamo, eu m-am implicat doar ca sa tin clubul pe linia de plutire. Se fac eforturi pentru a obtine licenta si nu cred ca vor fi probleme in acest sens. Voi incerca sa gasesc parteneri pentru a mi se alatura, pentru ca unde sunt doi puterea creste. Imi doresc niste oameni foarte seriosi. Nu sunt Mafalda sa le pot face pe toate singur, am sapat si in curte dupa petrol, dar nu am gasit. Am si o varianta de rezerva, dar sunt increzator ca voi gasi pe cineva care sa vina alaturi de mine cu acel plus de care avem nevoie pentru ca Dinamo sa ajunga acolo unde merita. Pot sa va spun ca domnul Tiriac mi-a spus ca nu intentioneaza sa investeasca in fotbalul romanesc, iar ceilalti doi afaceristi contactati sunt din strainatate”.
Ionut Negoita a a cumparat in vara anului 2012 actiunile detinute la club de Cristi Borcea, ulterior devenind actionar majoritar prin retragerea lui Nicoale Badea si Dragos Savulescu.

Bratu revine in „Groapa”

Florin Bratu

Fostul atacant Florin Bratu (foto) a fost numit in functia de coordonator al departamentului de scouting al FC Dinamo. „Sunt foarte bucuros ca am ajuns la clubul la care m-am simtit cel mai bine in cariera mea. Le multumesc celor din conducere ca s-au gandit la mine. Vreau sa impartasesc din cunostintele mele de fotbalist si noilor jucatori. Va fi destula alergatura, cu deplasari in tara, dar vom face tot ce depinde de noi ca totul sa mearga bine. Pentru mine este o provocare, o noua meserie, nu am pretentia ca le stiu pe toate, dar voi avea timp sa invat”, a spus Bratu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger