AcasăSPORTNegoita a stabilit staff-ul tehnic si obiectivul lui Dinamo

Negoita a stabilit staff-ul tehnic si obiectivul lui Dinamo

Dupa saptamani intregi de cautari, Ionut Negoita, actionarul majoritar al clubului Dinamo Bucuresti, a anuntat cine este noul antrenor principal al echipei.

Negoita a recunoscut ca a batut palma cu Gigi Multescu, tehnician care a antrenat-o ultima data pe Gaz Metan Medias.

Antrenorul a semnat un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire in cazul in care ambele parti sunt multumite de modul in care decurge colaborarea.

Multescu va castiga aproape 100.000 de euro pe sezon, bani la care s-ar putea adauga un bonus consistent in cazul in care echipa castiga titlul de campioana.

De altfel, Ionut Negoita a anuntat ca obiectivul echipei pentru sezonul 2013-2014 este locul 1-4, asta in ciuda faptului ca gruparea din „Stefan cel Mare” se confrunta cu un buget de austeritate si a achizitionat fotbalisti de la formatii care au retrogradat sau jucatori deveniti liberi de contract dupa ce s-au despartit cu cantec de Sportul Studentesc.

Negoita a recunoscut, la Digi Sport, ca a negociat si cu alti antrenori, inclusiv cu Tibor Selymes, tehnician care nu a fost lasat in „Stefan cel Mare” de impresara sa, Anamaria Prodan.

Este a treia oara cand Gigi Multescu devine antrenor principal la Dinamo, tehnicianul de 62 de ani mai pregatindu-i pe „caini” in sezonul 1990-1991, dar si in 2008.

La Dinamo, Gigi Multescu va fi asistat de Yuksel Yesilova si de Daniel Timofte.

author avatar
Cristi Ionita
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger