AcasăSPORTNebunie totala inainte de Celtic - Astra. Goalkeeperul scotienilor, batut mar de...

Nebunie totala inainte de Celtic – Astra. Goalkeeperul scotienilor, batut mar de fata cu sotia!

Astra Giurgiu sustine joi seara, de la 22.05, meciul cu Celtic Glasgow din deplasare, din etapa a treia a grupelor Europa League.

Giurgiuvenii se deplaseaza la Glasgow intr-un oras in care atmosfera este una incendiara, dupa ce Lukasz Zaluska, goalkeeperul lui Celtic, a fost batut mar in plina strada.

Incidentul s-a produs la inceputul acestei saptamani, cand Zaluska a iesit in oras cu Magdalena, sotia sa, si cu o alta tanara.

Portarul polonez a fost pus la pamant cu o lovitura fulgeratoare si si-a pierdut cunostinta cand s-a lovit cu capul de asfalt. Apoi, un alt atacator a venit si l-a lovit cu piciorul in plina figura.

Conform dailyrecord.co.uk, martorii sustin ca Zaluska a fost inconstient pentru trei sau patru minute existand chiar temerea ca ar putea fi mort.

Politistii au demarat o ancheta si exista informatii conform carora cei doi atacatori ar fi fotbalisti profesionisti. De altfel, se spune ca al doilea atacator ar fi sarit intr-un taxi, dupa ce l-a lovit pe Zaluska, si ar fi strigat ca nu are ce cauta acolo pentru ca este un fotbalist profesionist.

Printre martori se regasesc si Jim Goodwin, de la St. Mirren, si Mark Wilson, de la Dundee United, dar politia inca nu a dorit sa precizeze daca cei doi fotbalisti au calitatea de suspect.

Goodwin neaga implicarea sa in caz sustinand ca a ajuns la fata locului in momentul in care Zaluska era deja la pamant. Totusi, nu este exclus posibilitatea ca Mark Wilson si Lukasz Zaluska sa fi avut un diferendum mai vechi, din perioada in care erau coechipieri la Dundee United, iar primul, cu ajutorul lui Goodwin, sa-l fi pus astfel la respect pe polonez.

Zaluska s-a prezentat, miercuri dimineata, la antrenamentul celor de la Celtic Glasgow, dar are sanse minime sa fie trecut pe foaie la confruntarea cu Astra Giurgiu de joi seara.

Goalkeeperul polonez de 32 de ani are sapte ani de cand evolueaza in Scotia si are o selectie in nationala Poloniei.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger