AcasăSPORTNebunie totala in Liga Campionilor: Real Madrid si Chelsea s-au calificat in...

Nebunie totala in Liga Campionilor: Real Madrid si Chelsea s-au calificat in semifinale!

Dubla lui Marco Reus nu a fost suficienta, Real Madrid eliminand-o pe Borussia Dortmund (sursa foto: realitatea.net)

Marti seara s-au disputat primele doua meciuri din returul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, iar spectacolul a fost la el acasa.

Dubla lui Marco Reus nu a fost suficienta, Real Madrid eliminand-o pe Borussia Dortmund (sursa foto: realitatea.net)

Invingatoare pe teren propriu, cu 3-0, impotriva nemtilor de la Borussia Dortmund, vedetele lui Real Madrid au fost la un pas sa se faca de ras in returul din Germania.

Madrilenii, fara Cristiano Ronaldo, accidentat, au inceput catastrofal returul de la Dortmund, argentinianul Angel Di Maria ratand un penalty la 0-0.

Iar cosmarul Realului a continuat, Borussia Dortmund facand 2-0 inca din minutul 37, gratie unei duble reusite de Marco Reus, de departe cel mai bun jucator de pe teren.

Seara „galacticilor” se putea incheia tragic, Borussia ratand numeroase ocazii uriase in partea a doua jocului. Lewandowski, Mkhitaryan, Reus, Hummels si Jojic au trecut pe langa gol, doar interventiile miraculoase ale lui Iker Casillas impiedicandu-i pe nemti sa marcheze golul cu numarul 3, gol care ar fi dus jocul in prelungiri.

In cele din urma, Borussia Dortmund – Real Madrid s-a incheiat doar 2-0 si spaniolii se califica in semifinalele Ligii Campionilor cu 3-2 la general.

Daca Borussia Dortmund nu a reusit miracolul in fata lui Real Madrid, Chelsea a intors rezultatul in disputa cu Paris Saint Germain si s-a calificat in semifinale, dupa un alt meci deosebit de inspirat facut de legendarul Jose Mourinho.

Mourinho a mutat excelent si a calificat-o pe Chelsea in semifinalele Ligii Campionilor

Parizienii s-au deplasat la Londra la adapostul victoriei din tur, 3-1, dar lipsiti de aportul celui mai bun jucator al lor, Zlatan Ibrahimovici.

Campioana Frantei a incercat sa tina de rezultat, insa doua schimbari magistrale facute de Jose Mourinho au asigurat victoria lui Chelsea, cu 2-0, londonezii calificandu-se in semifinale gratie golului marcat in semifinale.

Mai intai, Mourinho l-a introdus pe teren pe Andre Schurrle in minutul 18, in locul accidentatului Eden Hazard, si neamtul a avut nevoie de un sfert de ora pentru a deschide scorul. Apoi, in partea a doua a jocului, Mourinho a fortat atacul, cu Demba Ba in locul lui Lampard, si varful de culoare a marcat golul calificarii lui Chelsea in minutul 87.

Miercuri seara se stabilesc si celelalte doua formatii calificate in semifinalele Ligii Campionilor. Meciurile Atletico Madrid – FC Barcelona si Bayern Munchen – Manchester United incep de la acelasi rezultat, 1-1, partidele din prima mansa incheindu-se nedecis.

author avatar
Cristi Ionita
497 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger