AcasăSPORTNEBUNIE TOTALA: Chiajna intra in locul Rapidului in LIGA I!

NEBUNIE TOTALA: Chiajna intra in locul Rapidului in LIGA I!

Rapid a fost exclusa din Liga I, dupa ce Concordia Chiajna a castigat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) . Federatia Romana de Fotbal confirma decizia, care este executorie, astfel, derby-ul etapei a 3-a din Liga 1, dintre Steaua si Rapid, programat sambata, de la ora 21:00, in direct la Digi Sport 1, nu se va mai disputa.

TAS a dispus vineri ca rezultatele Rapidului sa fie anulate, urmand ca formatia Concordia Chiajna sa fie reprogramata pentru a juca impotriva lui FC Vaslui si Viitorul Constanta.

Surse din cadrul FRF au confirmat ca pe adresa Federatiei a sosit o adresa din partea TAS, in care Instanta de la Lausanne confirma faptul ca a acceptat plangerea formulata de Concordia Chiajna si ca formatia ilfoveana va lua locul Rapidului in Liga I. Decizia este executorie, informeaza ProSport.ro.

„Stiam ca asa se va intampla. Lumea zicea ca sunt nebun, dar eu ma bazam pe lucruri concrete. In aceasta dimineata am fost anuntati de avocat si de cei de la TAS ca am castigat. Rapid nu avea cum sa continue in Liga 1, deoarece nu a primit licenta de functionare pentru aceasta categorie. Ramane sa vedem ce decide federatia. FRF e obligata sa ne repuna in drepturi si sa retrogradeze Rapidul”, a declarat antrenorul Concordiei, Ionut Chirila, pentru digisport.ro.

Conform regulamentului, intr-o astfel de situatie Rapid ar fi retrogradata in Liga a II-a, in timp ce locul sau ar urma sa fie luat de Concordia Chiajna.

Danut Perja, team-manager ale echipei din Giulesti, a spus, pentru GSP, ca Rapid nu a primit nici o decizie: „Nu am primit nici o instiintare oficiala, asteptam si noi decizia”.

Initial, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins memoriul inaintat de clubul Concordia Chiajna impotriva desfasurarii barajului pentru mentinerea in Liga I, astfel ca Rapid a fost inscrisa in Liga 1 si a disputat deja meciurile din primele doua etape, cu FC Vaslui (1-2) si Viitorul (1-1).

Foto: prosport.ro

author avatar
Alina Costache
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger