AcasăSPORTNebunie la antrenamentul cu public: "Bute e in forma maxima. O sa-l...

Nebunie la antrenamentul cu public: „Bute e in forma maxima. O sa-l vedeti cum n-a mai boxat vreodata!”

Lucian Bute, cel mai bine cotat boxer roman al momentului, se bate sambata seara cu haitianul Jean Pascal pentru titlul neoficial de „cel mai bun boxer din Montreal”.

Cei doi pugilisti se vor infrunta la categoria semigrea, cu doua centuri pe masa: cea de campion al Americii de Nord, aflata in posesia lui Bute, si cea de campion WBC Diamond, vacanta.

Bute revine, practic, in ring dupa 14 luni si jumatate si dupa o operatie suferita la bratul stang, cel de baza. Romanul este incantat de revenirea in ring si sustine ca s-a antrenat intens.

Lucian a efectuat, luni seara, un antrenament cu public in Montreal, orasul in care se va disputa si meciul, iar fanii sunt extaziati de forma aratata de roman.

De altfel, si Stephan Larouche, antrenorul lui Bute, a anuntat ca „Lucian este in forma maxima. O sa-l vedeti cum n-a mai boxat vreodata”. Din primele informatii se pare ca romanul a lucrat intens mai ales la forta loviturilor, dar si la masa musculara, devenind o adevarata forta a naturii.

In schimb, Bute recunoaste ca a lucrat mai ales in plan mental, avand mari probleme dupa infrangerea suferita cu Carl Froch, la Nottingham, in mai 2012.

„Repaosul de 14 luni mi-a prins foarte bine. Am petrecut mult timp alaturi de familie si cei dragi, iar acest lucru mi-a redat increderea in mine. Aveam nevoie de o asemenea pauza mai ales ca am 17 ani de boxat aproape in continuu, fara sa ma menajez vreun pic” a declarat Bute.

Lucian spune ca nu are vreun duel personal cu Pascal ci vrea doar sa-si faca treaba cat mai bine in ring. Bute are un singur scop pentru meciul cu Pascal, „arbitrul de ring sa ma anunte ca fiind castigatorul confruntarii, nu ma intereseaza daca-l bat prin knock-out sau la puncte”.

Lucian este convins ca meciul cu Pascal va fi extrem de spectaculos. „Deocamdata fanii sunt impartiti, 50%-50% sau cel mult 60% in favoarea unuia dintre noi. Dar la final sunt sigur ca toti vor fi multumiti pentru ca au urmarit un meci deosebit” a afirmat pugilistul roman.

author avatar
Cristi Ionita
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger