AcasăSPORTNebunie la antrenamentele "lupilor"! Vedetele Mutu si Zicu se tachineaza reciproc si...

Nebunie la antrenamentele „lupilor”! Vedetele Mutu si Zicu se tachineaza reciproc si sunt regii glumelor (GALERIE FOTO)

Fotbalistii de la Petrolul Ploiesti sunt de cateva zile in cantonament in Antalya, iar atmosfera din lotul pregatit de Cosmin Contra este excelenta.

Elevii lui „Gurita”, in frunte cu vedetele Adrian Mutu si Ianis Zicu, s-au prezentat fara kilograme in plus la startul cantonamentului si lucreaza intens pentru imbunatatirea conditiei fizice.

Conform site-ului oficial al gruparii din Ploiesti, fotbalistii de la Petrolul se incalzesc in sala de forta, iar apoi executa diferite exercitii care ajuta si la imbunatatirea indemanarii, mobilitatii sau tehnicii.

„Lupii” se obosesc la maxim, dar stiu ca efortul depus ii va ajuta in indeplinirea obiectivului: castigarea titlului in anul in care clubul implineste 90 de ani de existenta.

Intre seriile de exercitii, fotbalistii incearca sa-si mentina voiosia. Regii glumelor sunt vedetele Zicu si Mutu. Cei doi petrec aproape tot timpul impreuna, ei stand unul langa altul inclusiv in avionul care a transportat echipa in Antalya.

Zicu si Mutu se tachineaza reciproc si fac glume unul pe seama celuilalt. Sursa amintita precizeaza ca, la unul dintre ultimele antrenamente, Mutu l-a lovit in cap pe Zicu cu o minge uriasa, iar apoi i-a transmis acestuia ca „sunt ca zidul chinezesc”, dupa ce Zicu a pierdut un duel cu fostul atacant al Fiorentinei.

sursa foto: fcpetrolul.ro

author avatar
Cristi Ionita
455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger