AcasăRecomandariNeamtul lui Reghecampf refuza "nationala": Piti? Nein, danke!

Neamtul lui Reghecampf refuza „nationala”: Piti? Nein, danke!

Germanul Thomas Neubert nu vrea sa fie, in paralel, si preparatorul fizic al echipei nationale. „Obiectivele mele sunt legate strict de clubul Steaua”, afirma neamtul adus in Romania de Laurentiu Reghecampf.

Neubert a revolutionat pregatirea fizica in fotbalul romanesc

Vazut de multi drept adevaratul sef de la Steaua, Thomas Neubert spune ca el si Laurentiu Reghecampf se completeaza perfect, formand perechea potrivita pentru a face performanta in Ghencea. De altfel, exclusiv de campioana Romaniei se leaga si planurile de viitor ale neamtului. Intr-un interviu acordat „DolceSport, Neubert spune „Nu!” ideii de a munci, in paralel, si la prima reprezentativa: „Pentru moment, nu, multumesc! In acest moment vreau sa continui munca la Steaua, sa vad care imi este nivelul in Liga Campionilor, pana unde putem ajunge”. In privinta pregatirii fizice a „ros-albastrilor”, Thomas Neubert nu se declara multumit cu nivelul atins. Scopul sau este sa-i aduca fotbalisti la acelasi nivel cu vedetele de la Bayern Munchen sau Manchester United.

„Inca vad diferente din punct de vedere fizic. Acesta este pasul pe care vreau sa-l parcurg acum. Sa fim aproape de echipe ca Bayern Munchen, Chelsea, Manchester United, din punct de vedere fizic. Apoi, vedem si in restul aspectelor. Cand am jucat cu Chelsea, am vazut ca-i putem bate. I-am batut intr-un meci, poate ii puteam bate si in cel de-al doilea”, a incheiat Neubert.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger