AcasăSPORT"Neamtul" Dorinel nu vrea nemti la nationala

„Neamtul” Dorinel nu vrea nemti la nationala

Tehnicianul Otelulului nu este de acord nici cu obiectivul stabilit de presedintele FRF viitorului selectioner: calificarea la Euro 2016: „Mi se pare tragere de timp”.

Munteanu nu este de acord cu alegerile pentru echipa nationala

„Trimis la tigari” de Mircea Sandu, antrenorul Dorinel Munteanu il contreaza pe seful Federatiei in privinta nominalizarii neamtului Winfried Schafer drept candidat la functia de selectioner al Romaniei.

„Cred ca Schafer nu este o solutie pentru echipa nationala. A fost iesit multi ani din fotbalul de performanta, antrenase prin Camerun… Romania e in reconstructie de 10 ani, iar eu sunt de parere ca atunci cand vine, un antrenor trebuie sa aiba rezultate! Nu stiu ce sa cred despre obiectivele puse de domnul Sandu, vad ca obiectiv este calificarea la Euro 2016. Mie, mi se pare tragere de timp.

Personal, nu as fi vrut ca Razvan sa isi dea demisia, el tocmai ce a creat un grup unit”, a precizat tehnicianul Otelului Galati. Fostul international n-a vrut sa comenteze iminenta numirea a lui Gheorghe Hagi in functia de selectioner: „Sper doar ca a ales bine ce a ales”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger