AcasăSPORTNe-Yo canta la NBA All Star Game

Ne-Yo canta la NBA All Star Game

Ne-Yo a lansat cinci albume pana acum

Cantaretul american Ne-Yo va fi personajul principal la NBA All Star Game, eveniment ce va avea loc in acest weekend in “Amway Center” din Orlando (Florida).

Ne-Yo a lansat cinci albume pana acum

Cantaretul de R&B va sustine un recital in pauza meciului de duminica seara, in care se intalnesc Selectionatele Estului si Vestului din NBA (Liga Nord-Americana de baschet masculin). Pana atunci, Ne-Yo si-a propus sa faca senzatie in All Star Game-ul vedetelor programat in aceasta seara. El va evolua alaturi de hip-hopper-ul Common, de Javier Colon, castigatorul primei editii a “Vocea Americii” sau de actorul Jesse Williams, cunoscut din serialul “Anatomia lui Grey”. Momentul intonarii imnului dinaintea meciului NBA All Star Game i-a fost atribuit celebrei Mary J. Blige.

Baschetbalistul Dwight Howard, de la Orlando Magic, a fost cel mai votat jucator pentru NBA All Star Game (1.600.390 de voturi) si va conduce echipa Estului din care mai fac parte Dwyane Wade, LeBron James si Chris Bosh (trioul magic de la Miami Heat), Carmelo Anthony (New York Knicks) sau Luol Deng (Chicago Bulls). Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) este liderul echipei Vestului, cu 1.555.479 de voturi. El va fi sustinut de Chris Paul si Blake Griffin (ambii de la Los Angeles Clippers), Kevin Durant (Oklahoma City Thunder) sau Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks). A 61-a editie a NBA All Star Game este programata sa genereze peste 5 milioane de dolari numai din vanzarea de bilete si va fi transmisa in peste 180 de tari.

author avatar
Cristi Ionita
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger