AcasăSPORTNationala si-a prezentat noul echipament, inainte de amicalul cu Argentina

Nationala si-a prezentat noul echipament, inainte de amicalul cu Argentina

Nationala de fotbal a Romaniei va evolua in preliminariile Campionatului European din 2016 in haine noi, luni lansandu-se noul echipament.

Echipamentul va fi inaugurat la amicalul cu Argentina, de miercuri seara, si a fost primit cu bine de elevii selectionerului Victor Piturca. Daca Alex Chipciu a precizat ca echipamentul este foarte subtire, Florin Gardos a remarcat design-ul usor retro.

Romania va evolua intr-un echipament galben, pe teren propriu, si intr-un echipament rosu in meciurile disputate in deplasare. In ambele cazuri tricourile vor avea dungi albastre pe maneci si pe spate.

Echipamentele puse la dispozitie de Adidas, sponsorul tehnic al nationalei de fotbal a Romaniei, pot fi procurate deja, de catre fani, din magazinele de specialitate cu preturi cuprinse intre 137 si 182 de lei.

In alta ordine de idei, Argentina are deja 16 jucatori deplasati la Bucuresti, iar jurnalistii sud-americani sustin ca Argentina ar putea incepe amicalul cu Romania cu urmatoarea echipa probabila: Sergio Romero – Zabaleta, Otamendi, Mascherano, Hugo Campagnaro – Ricardo Alvarez, Lucas Biglia, Ever Banega – Sergio Aguero, Messi, Lavezzi. Ar insemna ca Argentina si-ar permite sa tina pe banca fotbalisti precum Ezequiel Garay, Maxi Rodriguez, Angel Di Maria, Higuain sau Rodrigo Palacio.

Amicalul Romania – Argentina se joaca miercuri seara, de la ora 21.00, pe National Arena.

sursa foto: digisport.ro

author avatar
Cristi Ionita
489 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger