AcasăSPORTNationala, sabotata din interior!

Nationala, sabotata din interior!

Evenimente incredibile petrecute in fotbalul romanesc, de-a dreptul socante si care pun in pericol viitorul nationalei. De data aceasta, nu e niciun scandal provocat la echipa mare. Mai grav, aroganta si infatuarea s-au transmis generatiei a doua, tineretul care vin din urma si trebuie sa asigure schimbul de maine.

Florin Tănase este văzut de Gigi Becali un sac de bani. Cu atitudinea asta, să nu fie un sac de purici!

Cand in joc este soarta calificarii la Campionatul European, iar un titular se da lovit, abia atunci realizezi in ce mocirla traim. Dezvaluiri pe care nu ni le-am fi dorit vreodata au fost facute, ieri, de Dolce Sport, cu stelistul Florin Tanase in rol negativ. Selectionerul Cristi Dulca ar fi pierdut vestiarul, iar primul care si-a facut de cap a fost „superstarul” lui Gigi Becali. Nemultumit ca a bifat doar 31 de minute cu Luxemburg, la Medias (scor 4-0), Tanase a refuzat sa mai faca deplasarea in Danemarca, cu toate ca pentru Under 21 era o partida capitala – victorie ne-ar fi garantat prezenta la turneul final al C.E. din 2017. Dolce Sport sustine ca „perla” Stelei a invocat probleme medicale, „adevaratul motiv fiind acela ca Florin Tanase nu a vrut sa ramana la lot”.

MM, Reghe, Anamaria Prodan – profesori de fumuri si aere

Fără câtiva dintre cei mai buni jucători ai săi, „tineretul“ a făcut figuratie în Danemarca, scor 1-3

Cum e posibil ca un fotbalist de 20 de ani sa aiba asemenea mofturi? Ce fel de sfaturi primeste Florin Tanase de la antrenorul sau cand pleaca la lotul national? Or fi MM Stoica, Reghecampf si Anamaria Prodan profesori de fumuri si aere, dar parca e prea de tot ca si jucatorii lor sa aiba acelasi comportament. In acest caz vorbim deja de sabotaj la adresa echipei nationale, a fost calcat in picioare interesul intregului fotbal romanesc.

Nu ne asteptam, insa, la nicio reactie din partea FRF, caci si la Casa Fotbalului sunt destui specialisti in taiat frunze la caini. Pe neamtul Daum l-a durut in cot de meciul de la U21 (Razvan Marin si Vlad Achim au fost „turisti” la Cluj, cu Muntenegru), iar Burleanu probabil habar n-avea de acest joc.

Si „cainii” incep sa maraie

Grav este ca nu doar stelistul Tanase a avut o atitudine neprofesionista. Dolce Sport stie ca si dinamovistii au ridicat pretentii de titularizare si altele. Cu „vedeta” Dorin Rotariu cel mai nemultumit ca este tratat la fel ca „fraierii” din lot si nu are statut special. „Rotariu a fost anuntat inainte de meci ca nu va juca titular si a fost extrem de dezamagit de decizia selectionerului. Dorin a prins doar 22 de minute… E clar ca Dulca a pierdut vestiarul!”, a precizat o sursa pentru televiziunea colosului Telekom. Aceleasi guri rele zic ca nici portarului Laurentiu Branescu nu i-a convenit sa stea rezerva (titular a fost Cojocaru, de la Steaua). Normal, doar Branescu nu are degeaba trecut in CV clubul Juventus Torino si acum, ce, sa faca tusa la nationala?!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
885 afisari

2 COMENTARII

  1. Acest Dulca nu trebuia numit antrenor la tineret.Slectia facuta de el a fost
    deficitara de la inceput. Este incredibil ca specialistii nu au vazut….

    • Da? Si pe cine ai fi vrut tu sa ia, ma? Ia zi-ne tu cine trebuia sa fie la lot si n-a ajuns? Vreun alt jucator impresariat de Prodanca?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger