AcasăSPORTNationala Romaniei, blocata in Paraguay de vulcanul Puyehue

Nationala Romaniei, blocata in Paraguay de vulcanul Puyehue

Componentii nationalei de fotbal a Romaniei se vor intoarce in tara cu intarziere, elevii lui Stefan Iovan fiind blocati la Asuncion. Excursia nationalei de fotbal a Romaniei este departe de a se fi incheiat.

Pe langa cele doua infrangeri suferite in meciurile amicale cu Brazilia (0-1) si Paraguay (0-2), “tricolorii” au pierdut si partida cu Vulcanul Puyehue, din Chile, cel a carui eruptie i-a facut pe Torje si compania sa mai ramana cateva ore bune la Asuncion, in Paraguay.

Echipa noastra era asteptata sa ajunga astazi in tara, pe traseul Asuncion – Sao Paolo – Frankfurt – Bucuresti, dar se pare ca sosirea “tricolorilor” se amana cu cel putin 24 de ore, Torje si Alexe anuntandu-i deja pe conducatorii clubului Dinamo de intarzierea lor.

Nationala Romaniei a ramas blocata pentru cel putin o zi din cauza eruptiei vulcanului Puyehue din Chile. Desi cele mai multe cluburi din Liga I s-au reunit deja sau se pregatesc de reunire, foarte probabil jucatorii implicati in turneul nationalei din America de Sud vor primi zile in plus de repaus, mai ales ca Stefan Iovan si Emil Sandoi au folosit aproape numai jucatori din Liga I, fotbalisti care vor evolua si in meciuri din preliminariile cupelor europene.

author avatar
Cristi Ionita
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger