AcasăRecomandariNationala de handbal Ryde si la Rio. Antrenorul suedez si-a prelungit contractul

Nationala de handbal Ryde si la Rio. Antrenorul suedez si-a prelungit contractul

Suedezul Tomas Ryde a anuntat ca ramane selectionerul echipei feminine de handbal a Romaniei, pe care a dus-o pe ultima treapta a podiumului la C.M. Dupa ce au ras in Danemarca, de unde s-au intors cu medaliile de bronz, fetele noastre spera sa repete performanta si la Jocurile Olimpice de la Rio.

Ryde a primit cu bratele deschise oferta FRH de a continua in Romania

„Sunt bucuros sa anunt ca voi continua cu nationala feminina a Romaniei. Sper ca vom realiza lucruri mari impreuna”, a scris Ryde pe pagina sa de Facebook. Obiectivul sau va fi calificarea la Jocurile Olimpice din aceasta vara. Romania se va lupta cu echipele Danemarcei, Muntenegrului si Uruguayului pentru un loc in turneul de la Rio. Partidele sunt programate in perioada 17-20 martie, in acelasi oras danez care a gazduit ultima editiei a Campionatului Mondial. Ca sa ajunga la Rio, Romania trebuie sa se claseze pe unul din primele doua locuri la acest turneu.
Tomas Ryde este unul dintre cei mai importanti antrenori din handbalul mondial, avand o experienta uriasa la varful competitiilor feminine. Selectionerul Romaniei este castigator al Ligii Campionilor cu echipa Viborg (2006), iar cu reprezentativa Suediei a ajuns in elita handbalului feminin.

Neagu ramane la Buducnost

Cristina Neagu (foto), MVP-ul turneului final din Danemarca, unde a castigat medalia de bronz cu nationala Romaniei, a semnat o noua intelegere cu Buducnost Podgorica, detinatoarea Ligii Campionilor. Dupa ce muntenegrenii au prelungit contractele jucatoarelor Cvijici, Lazovici si Pavicevici, a venit randul si vedetelor din, Cristina Neagu si Katarina Bulatovici. Negocierile cu Neagu au fost putin mai complicate, in sensul ca romanca a avut numeroase oferte, fiind dorita si de cluburile din tara HCM Baia Mare si CSM Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger