AcasăSPORTNationala de fotbal, fara staff medical cu o luna inainte de Europene

Nationala de fotbal, fara staff medical cu o luna inainte de Europene

O decizie cu totul neasteptata lasa, cel putin la acest moment, Nationala de fotbal fara lotul medical.

Totul se intampla cu doar cateva saptamani inainte de fluierul de start al Campionatelor Europene, EURO 2016 urmand sa inceapa, dupa cum stiu microbistii de toate varstele, pe 10 iunie.

Masura il vizeaza atat pe cunoscutul medic si profesor Pompiliu Popescu, cel care a insotit tricolorii la competitiile europene si mondiale, inca de pe vremea „Generatiei de Aur” a lui Hagi, Dan Petrescu si Gica Popescu, dar si cinci maseuri si pe preparatorul fizic al Nationalei. Conform gsp.ro, s-ar fi ajuns in aceasta situatie in urma unor neintelegeri de natura financiara.

Dupa cum era de asteptat, reactiile fata de aceasta decizie nu au intarziat sa apara. O luare de pozitie in acest sens a avut si Gabi Balint, reprezentant al „Generatiei de Aur”. „Ar fi o greseala mare sa se renunte la el, cu scurt timp inainte de Campionatul European. Nu inteleg cum accepta domnul Iordanescu lucrul asta. Sunt legaturi intre jucatori si staff-ul medical. Stie despre fiecare ce probleme are”, a precizat fostul fotbalist, citat de digisport.ro.

sursa foto: frf.ro

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger