AcasăSPORTNationala de fotbal a Romaniei, sparring-partner pentru marile forte

Nationala de fotbal a Romaniei, sparring-partner pentru marile forte

Daca nu avem posibilitatea sa ne mai batem la turnee finale cu marile forte ale lumii, macar in partide amicale sa ne masuram fortele cu cele mai puternice nationale de fotbal.

Asa pare sa gandeasca Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, care este pe punctul sa rezolve un alt amical de lux pentru echipa nationala.

Argentina si-a dat deja acordul pentru un meci cu Romania pe 14 martie, anul viitor, in aceeasi perioada „tricolorii” avand posibilitatea de a infrunta si Brazilia.

„Avem o solicitare pentru un amical cu Brazilia. Inca nu stim daca e posibil. Ar trebui sa se joace undeva in Europa sau in Brazilia. Vom vedea, inca suntem la nivel de discutii. Partida ar trebui sa se joace in primavara viitoare”, a spus Mircea Sandu.

Romania si Brazilia s-au mai infruntat de trei ori pana acum, iar de fiecare data au castigat sud-americanii, ultima data cu 1-0, in 2011, la retragerea marelui Ronaldo.

Pana la Argentina si Brazilia, Romania se pregateste pentru un amical exotic pe care il va disputa in iunie, pe teren propriu, impotriva echipei din Trinidad Tobago.

author avatar
Cristi Ionita
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger