AcasăSPORT"National Arena" locul in care Lucian Bute ar putea redeveni campion mondial...

„National Arena” locul in care Lucian Bute ar putea redeveni campion mondial pe 25 mai

Dupa aproape doi ani de absenta, Lucian Bute revine in Romania. Urmatorul meci al sau va avea loc in Capitala, iar galateanul sper sa castige o centura de campion mondial in fata conationalilor sai.

Cum americanul Andre Ward (campionul en-titre WBC la „supermijlocie”) este in continuare afectat de accidentarea la umarul stang, conducerea WBC a decis ca muntenegreanul Nikola Sjekloca si camerunezul Sakio Bika sa se bata pe 16 februarie, in Atlantic City, pentru centura de campion intermediar al categoriei. Apoi, invingatorul dintre cei doi ar urma sa-l infrunte pe Lucian Bute pentru centura de campion regular. Meciul va avea loc la Bucuresti, pe 25 mai, ceea ce ne duce cu gandul la o posibila gala organizata chiar pe „National Arena”. Nu trebuie uitat ca Bute se bucura de o sustinere imensa in tara, dovada gala din iulie 2011, care a fost un adevarat succes si a starnit un interes urias. Atunci, romanul a boxat la Romexpo in fata a 10.000 de spectatori, dar cererea de bilete a fost mult mai mare. Cu siguranta ca nu exageram deloc daca sustinem ca Bute trebuie sa lupte pe „National Arena”, numele sau putand aduce peste 50.000 de romani pe stadion!

Froch sau Kessler sunt la rand

Froch si Kessler se bat pentru a doua oara in trei ani

Daca trece bine de 25 mai, Lucian Bute ar avea ocazia unui meci pentru unificarea centurilor cu invingatorul dintre Carl Froch si Mikkel Kessler. Cei doi se infrunta in aceeasi zi, la Londra, in joc fiind puse centurile IBF si WBA. Britanicul a si anuntat ca, in cazul unei victorii in fata danezului, va merge sa se bata cu Bute, la Montreal, in cea mai asteptata revansa a ultimilor ani.

author avatar
Cristi Ionita
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger