AcasăSPORT"National Arena" deszapezita de puscariasi!

„National Arena” deszapezita de puscariasi!

Gazonul este protejat cu o prelata

Teama ca singura echipa de fotbal romaneasca prezenta in cupele europene nu va putea disputa in conditii optime meciul din Europa Legue, cu Twente Enschede, de pe 16 februarie, i-a determinat pe reprezentantii Primariei Capitalei sa ia masuri.

Gazonul este protejat cu o prelata

Mai bine mai tarziu decat niciodata, si-or fi spus directorii din subordinea edilului Sorin Oprescu. Ieri, acestia au apelat la ajutorul a peste 100 de detinuti de la Penitenciarul Jilava pentru a degaja zapada cazuta pe „National Arena”.

Puscariasii curata tribunele de zapada cazuta

S-a dat cu lopata din greu pentru indepartarea omatului inghetat, serviciile celor 100 de puscariasi fiind platite de Municipalitate cu  suma totala de 7.000 de lei. Conform estimarilor celor de la Administratia Lacuri, Parcuri si Agremen (ALPAB), lucrarile se vor incheia in aceasta dupa-amiaza.

Gazonul este bocna

Cu aceasta mini-vola este scoasa zapada din stadion

Cu toate ca suprafata de joc a stadionului a fost acoperita cu o prelata, aceasta masura n-a protejat aproape deloc gazonul, iarba fiind inghetata bocna. Stelistii isi fac griji din aceasta cauza, mai ales ca instalatia de incalzire subterana n-a fost pornita deloc. Vestile primite de la ANM arata o inrautatire a vremii in urmatoarele zile, codul portocaliu fiind prelungit pentru Bucuresti pana in data de 12 februarie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger