AcasăSPORTNasule, tu chiar ti-ai dorit sa batem Grecia?

Nasule, tu chiar ti-ai dorit sa batem Grecia?

Mircea Sandu pare a nu intelege nemultumirile romanilor

Si la Atena, si-n returul de la Bucuresti, echipa nationala a fost mitraliata de arbitri, care au gresit in mod voit si repetat numai in favoarea reprezentativei elene.

Mircea Sandu pare a nu intelege nemultumirile romanilor

Mai intai, la partida tur, brigada condusa de Pedro Proença (conationali cu Fernando Santos, portughezul de pe banca Greciei!) le-a validat gazdelor un gol marcat din ofsaid (3-1 a fost scorul final), iar cartonasele galbene au fost impartite romanilor pe principiul „dati la toti, ca sunt destule!”. Marti seara, „tricolorii” au crezut in sarbul Milorad Mazici doar pana in minutul 75, cand Holebas a jucat handbal in careu, faza la care „centralul” si unul dintre asistentii sai au intors privirile in alta parte! „Am primit un gol din ofsaid la Atena si am inteles ca aici, la Bucuresti, am avut si un penalty neacordat la scorul de 1-1. Pai, da, cum sa primim noi penalty? Si-n preliminarii am fost furati de arbitri, nu e prima data cand se intampla asta. La acest nivel, daca faci asemenea cadouri, e foarte greu sa mai revii in joc. Faptul e consumat, fraierii vorbesc ca sa se afle in treaba, asa fac si eu”, s-a lamentat Piturca in legatura cu arbitrajul de care a avut parte in acest baraj.

Fara s-o spuna, selectionerul il indica pe Mircea Sandu vinovat pentru atitudinea pe care au avut-o cele doua brigazi desemnate sa conduca „dubla” Grecia – Romania. Desi membru al Comitetului Executiv al UEFA, „Nasu'” a fost fara reactie la martelarea echipei nationale de „cuplul” Proença – Mazici. „Parca nici nu si-a dorit calificarea, o mana de ajutor n-a dat si el”, s-a susotit marti seara la oficiala de pe „Arena Nationala”.

Platini a dus Franta la „mondiale” pentru a doua oara

Reprezentativa Frantei s-a calificat pentru a doua oara consecutiv la Cupa Mondiala cu ajutorul lui Michel Platini. Cel putin asta este concluzia presei din Ucraina dupa meciul de la Paris, 0-3, in care Benzema a marcat golul doi al gazdelor dintr-un ofsaid vizibil si din avion! Precedentul sprijin al arbitrilor pentru echipa sefului Platini a fost la barajul cu Irlanda, din 2009, decisiv pentru calificarea la „mondialul” sud-african: Gallas a marcat golul victoriei in minutul 103 dintr-o faza in care Henry a jucat mingea cu mana in careul „verzilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger