AcasăSPORTNasu' Sandu vrea sa le fure luxemburghezilor amicalul cu Ronaldo!

Nasu’ Sandu vrea sa le fure luxemburghezilor amicalul cu Ronaldo!

Daca nu l-a adus pe Messi, Mircea Sandu il vrea pe Ronaldo

Deocamdata, singura solutie gasita de FRF a fost sa trimita o scrisoare portughezilor in care sa le ceara sa renunte la amicalul cu Luxemburg si sa vina sa inaugureze National Arena.

Daca nu l-a adus pe Messi, Mircea Sandu il vrea pe Ronaldo

Dupa ce au aflat ca “Pumele” nu mai vor sa vada castelul lui Dracula, Mircea Sandu & co s-au pus pe treaba. „Nu chemam Uruguayul, pentru ca avem deja aranjat un amical pe 29 februarie 2012. Portugalia e o solutie. Ei au programat amical cu Luxemburg, iar daca acestia renunta, le vom plati daune, iar portghezilor toate cheltuielile. Daca nu, vom inaugura stadionul cu Franta, pe 6 septembrie, in preliminarii”, a explicat Sandu. Federatia luxemburgheza a anuntat, insa, ca nu vrea sub nicio forma sa renunte la amicalul din 10 august cu trupa superstarului Cristiano Ronaldo, asa ca dorinta „Nasului” nu se poate indeplini. Oricum, chiar daca s-ar rezolva cu Portugalia, ar fi aceeasi situatia ca in cazul lui Messi. Cristiano Ronaldo, Pepe, Carvalho si Coentrao sunt ceruti de Jose Mourinho la Madrid pentru Supercupa Spaniei, din 14 si 17 august.

Noi cu cine jucam?

Totusi, Victor Piturca nu va bloca programul stabilit pentru echipa nationala. Astfel, jucatorii se vor prezenta la lot inainte de 10 august, ca si cum meciul s-ar disputa. „Am vorbit cu Piturca si actiunea se va desfasura, programul echipei ramane in vigoare, vom vedea daca vom gasi sau nu adversar. Sa vedem ce concluzie se va gasi, trebuie finalizata probabil cu un joc aceasta actiune”, a mai spus presedintele FRF.

 

author avatar
Sebastian Stan
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger