AcasăSPORTNasu’ Sandu se face permanent: ziarist la televiziunea lui "Pinalti"

Nasu’ Sandu se face permanent: ziarist la televiziunea lui „Pinalti”

Presedintele FRF, in urma cu patru ani, comentand un meci din Olanda

Liderul de la „Casa Fotbalului” ar putea deveni cel mai prospat colaborator al mass-media. Asta, daca va accepta invitatia de colaborare cu GiGa TV, televiziunea lui Stefan „Pinalti”.

Presedintele FRF, in urma cu patru ani, comentand un meci din Olanda

Mircea Sandu n-ar fi tocmai la un debut pe micile ecrane. In urma cu 4 ani, presedintele FRF a comentat un meci din Eredivisie, PSV Eindhoven -Ajax Amsterdam, pentru SportKlub. De maine, Nasu’ Sandu ar putea deveni cel mai nou om de fotbal cooptat de o teleleviziune, dupa deja rasatii MM Stoica, Ilie Dumitrescu ori Dinu Gheorghe. Daca tratativele s-au finalizat, Sandu va debuta ca invitat permanent la show-ul Arena TV de la postul de televiziune patronat de Gheorghe Stefan.

Pinalti va fi seful lui Sandu

Mircea Sandu va fi a doua persoana din FRF, dupa seful de la CCA, Ion Craciunescu, care va dezbate in direct pe „sticla” problemele fotbalului romanesc. Presedintele de onoare al FC Ceahlaul, Gheorghe Stefan „Pinalti” este patronul lui GiGa TV, televiziune care a inceput sa emita din 23 ianuarie a.c.

Fosti sau actuali oameni de fotbal – colaboratori la TV

La aceasta categorie stau cel mai bine cei de la DigiSport, care ii au invitati permanenti la talk-show-uri pe Ilie Dumitrescu, Ion Craciunescu, Dinu Gheorghe, Daniel Stanciu si MM Stoica. Cei de la DolceSport i-au antamat pe Razvan Lucescu, Basarab Panduru, Viorel Moldovan si Iulian Miu, in timp ce la Sport.ro vin Cristi Munteanu si Adrian Matei. Cel mai slab reprezentati sunt cei de la GSP TV, unde activeaza doar Robert Nita.

author avatar
Sebastian Stan
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger