AcasăSPORTIlie Nastase lamureste cum e cu suspendarea: "nu include Grand Slam-urile"

Ilie Nastase lamureste cum e cu suspendarea: „nu include Grand Slam-urile”

Desi zilele trecute se anuntase ca, urmare a masurii punitive provizorii decise din directia ITF, n-ar mai beneficia de acreditare la al doilea Mare Slam al anului, Roland Garros, lucrurile n-ar avea de ce sa stea astfel, din cate anunta chiar Ilie Nastase. Si asta pentru ca Grand Slam-urile nu intra sub umbrela competitiilor la care campionul roman are interzis temporar. 

Pe langa faptul ca isi manifesta public intentia de a respecta procedurile si de a „coopera deplin” cu reprezentantii ITF in cazul investigatiei ce se face pe marginea incidentelor aparute la meciul de FED CUP de la Mamaia, de luna trecuta, anuntand ca a „transmis deja un raspuns motivat la acuzatiile oficiale” care i-au fost aduse la cunostinta de Federatie, Ilie Nastase a adus cateva clarificari esentiale cu privire la suspendarea decisa in cazul sau.

‎”Am observat ca a existat, din nefericire, o neintelegere cu privire la efectele suspendarii provizorii impuse in cursul investigatiei. In urma solicitarii mele, ITF a clarificat in mod oficial la 12 mai 2017 ca suspendarea provizorie „se aplica doar evenimentelor ITF si, deci, nu include Grand Slam-urile”. Organizatorii turneelor de Grad Slam vor fi informati despre continutul acestei clarificari„, lamureste capitanul nejucator al echipei autohtone de Fed Cup, intr-un comunicat de presa.

Mai mult, fostul campion de la Roland Garros a transmis, prin intermediul aceluiasi mesaj facut public in cursul zilei de joi, ca a cerut sa fie audiat in fata completului ITF, pentru a-si putea spune personal punctul de vedere. Totodata, Nastase a tinut, totodata, sa sublinieze public urmatorul aspect: „cauza pentru care ma lupt ramane tenisul, sportul pe care il iubesc cu adevarat si cu care viata mea s-a confundat”.

sursa foto: Facebook/Ilie Nastase

author avatar
Cristina Stefan
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger