AcasăSPORTNastase ii va fluiera pe Hagi si Popescu

Nastase ii va fluiera pe Hagi si Popescu

Ilie Nastase

Ilie Nastase, fostul mare campion de tenis, va arbitra meciurile de sambata, din cadrul turneului de fotbal organizat de Helmuth Duckadam, in scopuri caritabile, la Sala Polivalenta.

Ilie Nastase se apuca de arbitrat la batranete

In cadrul “Sport, Generozitate, Speranta”, Generatia „Steaua 1986”, “Nationala de Aur”, selectionata artistilor si cea a ziaristilor isi vor masura fortele intr-o serie de meciuri disputate pe durata a doua reprize de cate 15 minute fiecare. Evenimentul va debuta la ora 16.45 cu un concert sustinut de Stefan Stan, castigatorul “Vocea Romaniei”, iar pretul unui bilet este de 10 lei. Toate incasarile obtinute din vanzarea de bilete, sponsorizari sau donatii vor fi donate Kassandrei Rotariu, fiica adoptiva a lui Iosif Rotariu, fostul mijlocas al Stelei. Kassandra sufera de osteomielita. La gala si-au anuntat deja prezenta nume mari precum Hagi, Gica Popescu sau cantaretul Adrian Enache. Altfel, Ilie Nastase a comentat in termeni duri decizia ANAF de a-l cerceta pe fostul mare tenisman in legatura cu o datorie de un milion de lei rezultata din neplata catre stat a unor taxe.

“Nu inteleg cum pot sa-mi ceara acei bani, daca eu nu am avut posibilitatea sa ma folosesc de terenul primit in concesiune in urma cu mai bine de 10 ani (n.r. – teren de 63.000 de metri patrati din Pipera primit pentru a-si ridica o academie de tenis). El este in proprietatea statului roman, nu a mea sau a fundatiei mele. Este o decizie ilegala pe care o voi contesta”.

author avatar
Cristi Ionita
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger