AcasăSPORTNastase i-a admirat fundul Sarapovei!

Nastase i-a admirat fundul Sarapovei!

Sarapova si-a aratat desuurile, spre deliciul VIP-urilor de la Roland Garros

Desi o avea in preajma pe logodnica sa, fosta glorie a tenisului mondial nu si-a putut dezlipi ochii de formele apetisante ale rusoaicei Mariei Sarapova, asta dupa ce noul numar 1 WTA s-a impus in finala de la Roland Garros.

Sarapova si-a aratat desuurile, spre deliciul VIP-urilor de la Roland Garros

Momentul incendiar s-a petrecut imediat dupa meciul castigat de rusoaica impotriva italiencei Sara Errani, scor 6-3, 6-2. Incercand sa ajunga cu disperare la familia sa, Maria Sarapova si-a expus fara menajamente lenjeria intima chiar in fata fostului mare tenisman roman, care nu a ezitat sa traga cu ochiul la chilotii blondinei, desi Nastase era insotit de Brigitte, logodnica sa.

Succesul repurtat la Roland Garros a facut-o pe Sarapova sa redevina liderul mondial al tenisului feminin si doar a zecea jucatoare din istorie care reuseste sa castige toate cele patru turnee de Mare Slem. Campioana la Australian Open (2008), Wimbledon (2004) si US Open (2006), Sarapova a trebuit sa astepte un deceniu pentru a-si trece in cont si primul succes pe zgura pariziana. Sara Errani, invinsa sa din finala, trebuie sa se multumeasca cu victoria din turneul de dublu, unde a castigat competitia alaturi de Roberta Vinci, dar si cu ideea ca finala de la simplu o va urca intre primele 10 jucatoare ale lumii.

author avatar
Cristi Ionita
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger