AcasăSPORTNasri a batut palma cu Manchester City

Nasri a batut palma cu Manchester City

Manchester City se pregateste sa dea o noua lovitura pe piata transferurilor, dupa ce a ajuns la un acord pentru achizitionarea mijlocasului francez Samir Nasri.

Nasri a fost lasat in afara lotului pentru meciul pe care Arsenal Londra il va disputa impotriva lui Udinese, in mansa a doua din play-off-ul UEFA Champions League.

Oficialii londonezilor au anuntat, pe site-ul clubului, ca au ajuns la un acord cu cei de la Manchester City pentru cedarea mijlocasului francez de 24 de ani.

Nasri este asteptat la Manchester pentru a efectua vizita medicala si a semna un contract cu formatia antrenata de Roberto Mancini.

Conform ultimelor zvonuri, City va plati circa 25 de milioane de euro pentru Nasri, care va avea posibilitatea sa castige pana la 10 milioane de euro pe sezon la noua sa echipa.

author avatar
Cristi Ionita
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger