AcasăSPORTNarcis Raducan a demisionat de la Steaua: nu crede in proiectul Reghecampf!

Narcis Raducan a demisionat de la Steaua: nu crede in proiectul Reghecampf!

Narcis Raducan a decis sa plece de la Steaua si sa acorde o mai mare atentie familiei

Directorul sportiv al ros-albastrilor a demisionat, ieri, dupa ce a purtat o discutie cu noul tehnician din Ghencea, Laurentiu Reghecampf.

Narcis Raducan a decis sa plece de la Steaua si sa acorde o mai mare atentie familiei

La cateva de ore dupa ce Gigi Becali l-a instalat in functia de antrenor principal la Steaua, Laurentiu Reghecampf a vrut sa stie pe ce oameni se bazeaza. Dupa o discutie cu Narcis Raducan, ca intre fosti colegi (au jucat impreuna la Steaua intre 1997 si 1998), cei doi au ajuns la concluzia ca este mult mai bine sa aiba loc o despartire. “Am vorbit cu Reghecampf luni seara si mi-a spus ca are nevoie de mine. Din pacate, nu am incredere in acest proiect, dar asta nu inseamna ca nu am incredere in Reghe. El nu are legatura cu plecarea mea. Si nici MM Stoica”, a explicat Raducan.

Desi sustine ca n-a fost fortat sa plece de la Steaua, Raducan a afirmat ca nu intelege deminterea lui Mihai Stoichita. “Stoichita a avut 7 victorii, 2 egaluri si o infrangere. Daca si cu acest bilant schimbi antrenorul e foarte greu sa faci ceva. Sper ca Reghe sa reuseasca, e tanar, are toate atuurile. Mi-a spus ca el va decide totul la Steaua si va avea control asupra tuturor, dar trebuie sa repet, eu nu am incredere in acest proiect”, a conchis Raducan. Incepand de ieri, noul director sportiv al Stelei este Aurelian Babutan, care a ocupat functii similare la FCM Tg.Mures, FC Brasov si Concordia Chiajna, toate trei in ultimul sezon.

author avatar
Sebastian Stan
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger