AcasăSPORTNapoli - depunctata, Cannavaro si Grava - suspendati 9 luni!

Napoli – depunctata, Cannavaro si Grava – suspendati 9 luni!

Cannavaro si Grava, alaturi in defensiva lui Napoli si in boxa acuzatilor

Gruparea italiana SSC Napoli a fost depunctata de federatia italiana, iar doi dintre jucatorii formatiei de pe „Stadio San Paolo” au fost suspendati pentru 9 luni. Meciul pe care procurorii il incrimineaza este Sampdoria Napoli, scor 1-0, din 2010.

Cannavaro si Grava, alaturi in defensiva lui Napoli si in boxa acuzatilor

Al treilea portar al napoletanilor, Matteo Gianello, a marturisit investigatorilor ca doi colegi de-ai lui au facut in asa fel incat Sampdoria sa castige partida disputata in mai 2010. Procurorii aveau numeroase probe impotriva goalkeeper-ului, astfel ca Matteo Gianello a indicat, fara menajamente, numele blatistilor:  Paolo Cannavaro si Gianluca Grava. Presa italiana sustine ca, dupa ce i-a ajutat pe anchetatori, portarului i s-a schimbat incadrarea, iar fotbalistul va executa doar un an si patru luni de inchisoare.

Gianello impreuna cu avocatul sau

Cat priveste situatia lui Paolo Cannavaro (fratele mult mai celebrului Fabio Cannavaro) si Gianluca Grava, acestia au fost deja suspendati pentru urmatoarele 9 luni. Cannavaro este capitanul lui Napoli, iar Grava vice-capitan. In plus, Federcalcio a decis amendarea clubului din Napoli cu suma de 100.000 de euro, iar gruparea antrenata de Walter Mazzarri are un punct minus in clasament.

author avatar
Sebastian Stan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger