AcasăSPORTNapoletanii i-au pus gand rau lui Chiriches!

Napoletanii i-au pus gand rau lui Chiriches!

Chiriches a venit plin de incredere la Napoli

Dupa ce a dat chix in Premier League, fostul stelist Vlad Chiriches are probleme de adaptare si la fotbalul din Serie A, poate cel mai tacticizat campionat din lume.

Chiriches a venit plin de incredere la Napoli

La nici doua luni de la transferul sau la Napoli, una dintre cele mai puternice grupari din peninsula, Chiriches este deja clientul ziaristilor. „Nu este potrivit pentru fotbalul din Serie A!”, titreaza „Il Sussidiario”, care atrage atentia ca Napoli a incasat cate doua goluri pe meci in primele trei etape, de fiecare data cu Vlad Chiriches in teren! Formatia antrenata de Maurizio Sarri este pe locul 14 in clasament, cu numai doua puncte din noua posibile! „Se intampla des ca Napoli sa joace bine in prima repriza, iar in partea secunda sa se prabuseasca. Uneori, e invers. Oricum, nu e deloc un lucru bun pentru o echipa mare. Care e problema? La fel ca anul trecut, buba e in defensiva. A venit Chiriches, dar fundasul central roman nu pare construit pentru Serie A”, scriu jurnalistii din sudul Italiei.
Criticile presei pun o presiune suplimentara pe roman, in conditiile in care asteptarile de la el sunt extrem de mari. Fanii napoletani l-ar putea lua la tinta cu fiecare partida disputata de favoriti, mai ales ca Vlad Chiriches a fost a patra optiune de fundas central ceruta de antrenorul Sarri, dupa Davide Astori (ajuns la Fiorentina), Nikola Maksimovici (AC Torino) si Andrea Romagnoli (AC Milan).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger