AcasăSPORTNani nu crede in sansa Angliei

Nani nu crede in sansa Angliei

(foto: wikipedia)

Nani, mijlocasul echipei Manchester United crede ca, la EURO 2012, echipa Angliei nu va depasi faza grupelor.

(foto: wikipedia)

Mijlocasul echipei Manchester United, portugezul Luis Nani, este de parere ca, fara aportul lui Wayne Rooney, echipa nationala a Angliei ar putea ajunge in situatia de a nu trece de faza grupelor. Totodata, acesta ia in calcul si celelalte absente din lotul Angliei, fiind de parere ca rezervele nu se vor ridica la nivelul titularilor de drept.

„Roo este furios pentru absenta lui, deoarece stie ca el este omul responsabil cu golurile, dar nu va putea sa-si ajute echipa. Pentru echipa Angliei, fara Rooney, Rio Ferdinand, Lampard si Gareth Barry va fi foarte greu, fiind vulnerabila. Sufera in toate departamentele. Sunt jucatori importanti pentru echipa, iar inlocuitorii lor nu sunt la acelasi nivel” a declarat Nani, citat de The Sun.

Wayne Rooney a fost suspendat pentru trei etape in ultima partida din faza grupelor de calificare la turneul final al EURO 2012, dupa ce l-a lovit pe muntenegreanul Djudovici intr-o faza in care pierduse balonul. Reactia acestuia a fost pedepsita de UEFA cu suspendarea in trei meciuri oficiale.

author avatar
Ionut Zgimbau
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger