AcasăSPORTNalbandian s-a ales cu dosar penal

Nalbandian s-a ales cu dosar penal

Nalbandian s-a ales cu dosar penal

Tenismanul argentinian David Nalbandian va intra pe mana politiei engleze, dupa ce duminica, in finala turneului de la Queen’s, a lovit un arbitru de linie si a fost descalificat, pierzand astfel disputa cu croatul Marin Cilic.

Nalbandian s-a ales cu dosar penal

Prezent pentru prima data dupa 17 luni intr-o finala ATP, Nalbandian a inceput bine disputa cu Cilic, si-a asigurat primul set, scor 7-6, dar in actul al doilea, la 4-3 pentru croat, argentinianul si-a pierdut cumpatul si a lovit o reclama care i-a provocat o rana destul de urata unui arbitru de linie, fiind descalificat.

Desi si-a cerut scuze imediat dupa meci, incidentul se pare ca il va costa scump pe Nalbandian. Fostul finalist de la Wimbledon, din 2002, va pierde cele 36.000 de lire sterline pe care trebuia sa le primeasca pentru calificarea in finala si exista posibilitatea ca el sa fie suspendat pentru Wimbledon, Cupa Davis si Jocurile Olimpice de la Londra, mai ales ca este considerat recidivist, dupa ce a injurat un arbitru in 2002, la Vina del Mar. Mai mult, politia britanica a deschis o ancheta si il va supune pe Nalbandian unui interogatoriu, argentinianul fiind suspectat de agresiune si vatamare corporala.

author avatar
Cristi Ionita
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger