AcasăSPORTNae Manea: „Moraru nu e patronul Rapidului!”

Nae Manea: „Moraru nu e patronul Rapidului!”

Nicolae Manea nu vrea sa mai aiba de-a face cu Valerii Moraru

Aflat in preaviz pana la data de 3 octombrie, presedintele clubului Rapid, Nicolae Manea, continua razboiul cu Valerii Moraru, pe care nu il recunoaste de patron al gruparii giulestene.

Nicolae Manea nu vrea sa mai aiba de-a face cu Valerii Moraru

Fosta glorie a echipei „feroviare” afirma ca basarabeanul Valerii Moraru este cel mult actionar la FC Rapid, nicidecum patron, asa cum a fost George Copos. „Domnul Moraru e actionar la Rapid la fel ca Adrian Zamfir. Adica, tine echipa fara sa investeasca niciun ban! Pai, chiar dansul a zis asta intr-o sedinta la care martor a fost si Ionel Ganea! A zis de fata cu toata lumea ca el nu a venit la Rapid ca sa dea bani. Le-a transmis tuturor angajatilor sa se duca si sa faca rost de bani. Atunci, ce cauta el aici? El nu e patron, el e doar actionar. Patron a fost Copos, care a bagat bani atata timp”, a declarat Nae Manea.

Valerii Moraru

Omul de afaceri Valerii Moraru i-a inmanat, la data de 3 septembrie, un preaviz de 30 de zile presedintelui Nicolae Manea, insa acesta a refuzat sa il semneze. Ulterior, Moraru l-a numit in functia de director executiv al clubului pe fostul fotbalist Nicolae Stanciu.

 

author avatar
National
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger