AcasăSPORTNadia Comaneci a purtat torta olimpica la Londra

Nadia Comaneci a purtat torta olimpica la Londra

Nadia Comaneci, legendara gimnasta romana, este una dintre putinele vedete internationale invitate sa poarte flacara olimpica pe strazile Londrei.

Torta a ajuns in capitala Angliei vineri, cu o saptamana inainte de startul Jocurilor Olimpice, si va fi purtata de peste 8.000 de oameni pe strazile Londrei in perioada ramasa pana la festivitatea de deschidere. Majoritatea celor nominalizati provin din spatiul britanic, doar aproximativ 50 de vedete straine fiind invitate sa ia parte la o asemenea ceremonie.

Printre acestia se numara si Nadia Comaneci, fosta gimnasta romana, care a purtat deja, sambata, torta olimpica pentru aproximativ 2,7 kilometri pe strazile Londrei. Alaturi de aceasta, torta a mai fost purtata, pana acum, de Fauja Singh, alergatorul de 101 ani care a facut senzatie la ultima editie a maratonului Londrei, de fotbalistul Fabrice Muamba, jucator care si-a revenit dupa ce a suferit un stop cardiac pe 17 martie, in timpul partidei Tottenham – Bolton, dar si de cantaretul londonez Dizzie Rascal.

author avatar
Cristi Ionita
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger