AcasăSPORTNadal si Sarapova, campionii din 2013, eliminati la Indian Wells din turul...

Nadal si Sarapova, campionii din 2013, eliminati la Indian Wells din turul 3!

Nadal si Sarapova, distrusi dupa rezultatele de luni noapte

Surprize de proportii la Indian Wells, unul dintre cele mai puternice turnee de tenis neincluse in circuitul Grand Slam-urilor. Si la feminine, si la masculine, campionii de anul trecut au parasit competitia in turul 3!

Nadal si Sarapova, distrusi dupa rezultatele de luni noapte

Rafael Nadal si Maria Sarapova au starnit rumoare in California cu jocul prestat, multe semne de intrebare radicand greselile nefortate comise in partidele de luni noapte. Liderul ATP, detinatorul trofeului la masculin, a cedat in fata ucraineanului Alexander Dolgopolov (locul 28 in clasamentul mondial), scor 3-6, 6-3, 6-7. Ca sa va faceti o idee despre socul produs de acest rezultat, va spunem ca Dolgopolov pierduse pana acum toate cele cinci meciuri jucate impotriva lui Nadal, cu un setaveraj de 0-10!!! Ultima data, cei doi s-au intalnit la finalul lui februarie, in finala de la Rio de Janeiro (pe zgura), castigata de spaniol cu 6-3, 7-6. De remarcat si ca, in cele opt prezente anterioare la turneul californian, Nadal a atins cel putin faza semifinalelor. Eliminarea liderului la masculine s-a produs la cateva minute dupa ce castigatoarea din 2013 a turneului feminin, Maria Sarapova, a fost eliminata de Camila Giorgi (jucatoare venita din calificari!). Sarapova (locul 5 WTA si cap de serie numarul 4) a cedat cu scorul de 3-6, 6-4, 5-7 in fata locului locul 79 din clasamentul mondial!

Sarapova

Infrangerea Mariei Sarapova, care avea de aparat 1.000 de puncte la acest turneu de categorie Premier Mandatory (a castigat numai 65 de puncte la editia din acest an), ar putea sa o ajute pe Simona Halep (locul 7 WTA) sa urce in ierarhia WTA. Pentru a ajunge pe locul 5, maximum realizabil la Indian Wells, romanca este in competitie directa cu Jelena Jankovici (locul 8) si Petra Kvitova (locul 9). Ambele sunt prezente in optimile de finala ale turneului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger