AcasăSPORTNadal si Federer, scandal pe "sesiunea de seara"

Nadal si Federer, scandal pe „sesiunea de seara”

Roger Federer a castigat de patru ori Australian Open

Spaniolul Rafael Nadal, locul doi in clasamentul ATP, a pornit o adevarata cruciada impotriva marelui sau rival, elvetianul Roger Federer.

Roger Federer a castigat de patru ori Australian Open

Totul se trage de la programarea meciurilor care se vor disputa astazi la Melbourne, in prima zi a Australian Open 2012, primul turneu de Grand Slam al anului. Nadal este nemultumit ca, desi este mai bine cotat decat Federer, jocul sau a fost programat ziua, cand temperatura creste fara probleme spre 35 de grade celsius. Nadal il va infrunta pe Andrei Kuznetov de la 14.30, ora locala, in timp ce Federer va evolua in sesiunea de seara, pe racoare, elvetianul urmand sa se lupte cu Alexander Kudriavtev, intr-un meci care va incepe dupa 18.00.

Rafa Nadal este cap de serie numarul doi la Melbourne

Nadal nu este singurul participant la Australian Open care s-a plans de conditiile meteo de la Melbourne, rusul Nikolai Davidenko, spaniolul Fernando Verdasco si austriacul Jurgen Melzer fiind si ei afectati de caldura. Conform prognozei meteo, meciurile din primele 10 zile de la Melbourne vor sta sub semnul caniculei, iar spre sfarsitul saptamanii viitoare sunt asteptate ploi.

Serena, presedinte de club de fotbal

Serena Williams nu a ezitat sa se pozeze cu fanii “Sfintilor”

Prezenta la Melbourne pentru a apara onoarea familiei Williams, in conditiile in care Venus este accidentata, Serena Williams nu a ratat ocazia de a impusca o functie onorifica. Ea a devenit presedinte de onoare al clubului de fotbal St. Albans Saints, o echipa de amatori infiintata de imigrantii croati. De altfel, Serena a acceptat functia la insistentele jucatorului de tenis croat Ivo Karlovic. Americanca a fost intampinata de peste 200 de persoane cand a vizitat micutul club. Surorile Williams au inclinatie spre alte sporturi, ele fiind si finantatoare ale clubului de fotbal american Miami Dolphins.

Romancele, intre ele la dublu

Monica Niculescu si Irina Begu vor face pereche in turneul de dublu feminin de la Australian Open, dupa ce au castigat competitia de la Hobart. Ele vor evolua in runda inaugurala de la Melbourne impotriva perechii alcatuite din Simona Halep si olandeza Arantxa Rus. Sorana Cirstea face echipa cu Lucie Safarova, iar Alexandra Dulgheru va evolua alaturi de frantuzoaica Virginie Razzano.

author avatar
Cristi Ionita
658 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger