AcasăSPORTNadal revine in activitate pe 17 noiembrie

Nadal revine in activitate pe 17 noiembrie

adal lucreaza din greu la sala de forta

Desi inca nu a inceput antrenamentele pe teren si se pregateste doar la sala de forta, spaniolul Rafael Nadal, fostul lider al clasamentului mondial de tenis, spera sa revina pe teren pe 17 noiembrie, dupa aproape cinci luni de pauza.

adal lucreaza din greu la sala de forta

Afectat de grave probleme medicale la genunchi, Nadal nu a mai jucat un meci oficial din iunie, cand a fost invins de cehul Lukas Rosol in turul al doilea la Wimbledon. Spaniolul a pierdut, printre altele, Jocurile Olimpice de la Londra si US Open, dar este pe drumul cel bun in ceea ce priveste recuperarea si spera sa revina pe teren in mai putin de doua luni.

Nadal, care momentan efectueaza numai antrenamente la sala de forta, spera sa fie apt pentru a evolua in meciul de dublu al finalei de Cupa Davis ce se va disputa intre Cehia si Spania, la Ostrava, in perioada 16-18 noiembrie. In cazul in care va fi apt, Nadal ar urma sa faca pereche cu Marc Lopez, jucator alaturi de care s-a impus de doua ori la Doha (2009, 2011) si de doua ori la Indian Wells (2010, 2012). Spania este campioana en-titre in Cupa Davis, Nadal aducand echipei sale doua puncte in finala cu Argentina de anul trecut, castigata de iberici cu 3-1.

author avatar
Cristi Ionita
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger