AcasăSPORTNadal isi amana revenirea pe terenul de tenis

Nadal isi amana revenirea pe terenul de tenis

Rafael Nadal nu va lua parte la turneul Abu Dhabi

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a anuntat ca nu va lua parte la turneul Abu Dhabi, o competitie amicala, organizata la inceputul anului in capitala Emiratelor Arabe Unite.
Turneul de la Abu Dhabi ar fi marcat revenirea lui Rafael Nadal in tenis dupa o pauza de jumatate de an, cauzata de accidentarea la genunchi suferita la turneul de la Wimbledon. „Sunt foarte dezamagit ca nu voi putea sa joc la Abu Dhabi. Eram foarte nerabdator sa ma intorc pe teren si intotdeauna m-am simtit bine la acest turneu. Imi pare tare rau ca il voi rata”, a scris Nadal pe pagina sa de Facebook.

In ceea ce priveste recuperarea sa, Rafael Nadal mentioneaza ca totul decurge conform planului: „Recuperarea mea a decurs bine, genunchiul meu e bine si abia aşteptam sa joc. Din pacate, doctorii m-au informat ca am nevoie de odihna din cauza unui virus la stomac. Vreau sa imi cer scuze fanilor din Emiratele Arabe Unite, dar si celor din intreaga lume. Sper sa pot veni la urmatoarea editie, pe care sa o si castig”.
Absent din tenis mai bine de sase luni, spaniolul a ajuns pe locul patru in clasamentul ATP, fiind depaşit de Novak Djokovic, Roger Federer si Andy Murray.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger