AcasăSPORTNadal i-a bagat in sperieti: au crezut ca a facut atac de...

Nadal i-a bagat in sperieti: au crezut ca a facut atac de cord!

Primul semn ca lui Rafa i s-a intamplat ceva

Desi ziaristii s-au speriat teribil, participarea lui Rafa Nadal la ultimul Grand Slam de tenis al anului nu este pusa in pericol. Fostul lider ATP a dat asigurari ca va putea duce la capat turneul de Flushing Meadows.

Primul semn ca lui Rafa i s-a intamplat ceva

Duminica noapte, in timpul conferintei de la finalul meciului cu David Nalbandian, Rafael Nadal a suferit crampe violente la piciorul drept, ajungand sub masa din cauza durerilor. Spaniolul, actualul numar 2 ATP, raspundea la o intrebare in momentul in care a inceput sa simta dureri cumplite.

Spaniolul isi acopera fata de durere

Crispat, Nadal a alunecat treptat pe scaun pana a ajuns pe podea, sala fiind imediat evacuata pentru ca personalul medical sa intervina.

Nadal pare ca intrat in transa

Isterici de parca ar fi vizionat un gol intr-un „El Clasico”, jurnalistii iberici prezenti la fata locului s-au panicat, unii dintre ei lansand imediat zvonul ca Nadal nu respira. Initial, gazetarii au crezut ca Rafa a suferit un atac de cord. Aflati intr-o camera alaturata, parintii, dar si Xisca, logodnica tenismenului, s-au napustit spre incaperea in care Rafael era ingrijit de doctori. S-au linistit abia dupa ce l-au vazut in picioare.

Schimonosit de durere, ibericul cade sub masa

Dupa aproximativ un sfert de ora, Nadal personal a explicat ce s-a intamplat: „Am avut crampe la coapsa dreapta, in fata si in spate. Totul e OK, pot continua turneul”.

author avatar
eNational
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger