AcasăSPORTN-au bani, n-au spectatori, dar prefera cel mai mare stadion din tara!

N-au bani, n-au spectatori, dar prefera cel mai mare stadion din tara!

In fata unei asistente modeste, Luchin se lupta cu fostul sau coleg, Marius Niculae

Dinamo a reusit sa umple un inel de pe „National Arena” doar la amicalul cu FC Barcelona, cand, culmea!, n-au incasat niciun ban de pe urma vanzarilor de bilete, totul intrand in conturile firmei organizatoare. In rest, media „cainilor” pe superarena bucuresteana este de 9.500 de fani pe meci.

In fata unei asistente modeste, Luchin se lupta cu fostul sau coleg, Marius Niculae

Paradoxal, Dinamo a reusit sa stranga public pe „National Arena” doar intr-un meci in care nu s-a ocupat de organizarea lui, neavand parte, firesc, nici de incasari. S-a intamplat pe 11 august a.c, cand jucatorii lui Dario Bonetti au schimbat tricourile cu Messi &Co.

Celelalte sase partide jucate pe cea mai mare arena din Romania (s-au luat in considerare doar confruntarile in care Dinamo a fost gazda), le-au adus conducerii numai batai de cap si cheluiala, inchirierea unui singur inel costand 20.000 de euro. Sambata seara, la duelul cu FC Vaslui, doar 4.000 de suporteri au tinut sa fie prezenti la meci, banii de pe bilete nereusind sa acopere nici macar jumatate din costuri. Nu a fost recordul negativ al „cainilor”, cea mai mica audienta inregistrandu-se in urma cu doua saptamani, la jocul cu Gloria Bistrita, cand au fost pe stadion doar 1.500 de fani. Celelalte partide au adus la stadion 16.000 de oameni (cu Rapid), 13.500 (cu Pandurii), 14.000 (cu Metalist Harkov) si 7.500 (cu CSMS Iasi).

 

 

author avatar
Sebastian Stan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger