AcasăSPORTLegendarul Marcel Raducanu s-a apucat de un alt sport la 58 de...

Legendarul Marcel Raducanu s-a apucat de un alt sport la 58 de ani

Marcel Raducanu a facut furori la Borussia Dortmund

Au trecut 31 de ani de cand Marcel Raducanu a fugit din cantonament pentru a se refugia in Germania, dar fostul mijlocas ofensiv de legenda pare sa ramana un personaj pururea tanar.

Zilele trecute, Marcel Raducanu a fost zarit la Fight Lounge Dortmund, unde a asistat cu un deosebit interes la preselectiile Superkombat.

Dupa cum se stie, Eduard Irimia, presedintele celebrului brand, organizeaza preselectii la nivel global in aceasta perioada, iar din calendar nu putea lipsi Germania.

Sportivi din 12 tari diferite s-au adunat la Dortmund, iar Marcel Raducanu s-a declarat extrem de incantat de spectacolul vazut.

Ba chiar, fostul mare fotbalist a avut puterea sa precizeze ca va trece pe la sala din Dortmund pentru a efectua cateva antrenamente care sa-l ajute sa se mentina in forma.

La final, Marcel Raducanu nu a uitat sa se fotografieze cu Eduard Irimia si cu Franek Lukanowski, unul dintre reprezentantii Superkombat in Germania.

Castigatorii preselectiilor de la Dortmund au fost Karim Allouss (categoria 72 de kilograme), Janosch Nietlispach (categoria 86 de kilograme, reprezentante al Remy Bonjaski Team), Romano Ramasco (categoria 96 de kilograme) si Mohamed Belazaar (categoria 110 kilograme).

author avatar
Cristi Ionita
710 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger