AcasăSPORTN-ai sa crezi ce muzica asculta luptatorii de K1

N-ai sa crezi ce muzica asculta luptatorii de K1

Ciobanu si Morosanu la concertul BZN din Iasi

Daca despre cei mai multi dintre fotbalisti se stie ca sunt fani manele, luptatorii de K1 fac nota discordanta, acestia sunt adeptii unei muzici de o mai buna calitate.

Ciobanu si Morosanu la concertul BZN din Iasi

Catalin Morosanu si Sebastian Ciobanu, doi dintre cei mai cunoscuti luptatori de K1 din Romania, sunt precum fratii, ei petrecand mult timp impreuna, mai ales ca sunt si coechipieri la Scorpions Iasi.

Interesant este ca cei doi impart gustul pentru muzica rock de cea mai buna calitate, fiind nelipsiti de la astfel de concerte.

De altfel, atat Morosanu, cat si Ciobanu sunt fani ai trupei Metallica, dar asta nu inseamna ca nu asteapta cu deosebit interes si alte concerte precum cele ale trupelor Depeche Mode si Rammstein.

Mai mult, cei doi sunt si mari fani ai muzicii vechi, in vara anului trecut fiind prezenti la concertul trupei BZN la Iasi. Olandezii de la BZN faceau furori in perioada 1960-1990.

Despre Ionut Atodiresei se stie ca este fan al muzicii populare, in timp ce Ionut Iftimoaie este mai interesat de muzica pop romaneasca semnata Anda Adam, Andra, Delia sau Cargo.

Nici trupa de soc a lui Alin Panaite, de la Respect Gym, nu se omoara dupa manele. Fratii Andrei si Bogdan Stoica sunt mare fani hip-hop, in timp ce Benny Adegbuyi este „indragostit” de muzica electronica.

Nu in ultimul rand, Raul Catinas, una dintre marile sperante Superkombat, este si el fan hiphop.

author avatar
Cristi Ionita
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger