AcasăSPORTMuza Cupei Confederatiilor face striptease, daca Brazilia castiga turneul (FOTO)

Muza Cupei Confederatiilor face striptease, daca Brazilia castiga turneul (FOTO)

O noua editie a Cupei Confederatiilor la fotbal a inceput sambata seara, in Brazilia, gazda competitiei impunandu-se, cu 3-0, impotriva Japoniei.

Brazilia, care este una dintre marile favorite ale competitiei, a deschis scorul rapid, prin Neymar, si si-a marit avantajul in partea a doua a jocului, cand au punctat Paulinho si Jo.

Interesant este ca brazilienii au fost sustinuti din tribune inclusiv de superba Herika Noronha, considerata „adevarata muza a Cupei Confederatiilor”.

Tanara de 21 de ani, cunoscuta pentru colaborarile cu H&M si Pantene, este hotarata sa faca totul posibil pentru ca Brazilia sa castige trofeul.

De altfel, Herika, o mare fana a lui Neymar, a anuntat ca-i va bucura pe fotbalisti cu un numar incendiar de striptease, in vestiar, in cazul in care sud-americanii isi vor asigura trofeul.

Cupa Confederatiei continua, duminica seara, cu doua meciuri extrem de interesante: Mexic – Italia si Spania – Uruguay.

author avatar
Cristi Ionita
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger